Werven en selecteren

Werven en Selecteren, ook wel recruitment genoemd is het proces van zoeken, vinden, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk. Uiteraard in lijn met de strategie en doelstellingen van uw organisatie of onderneming.

Hoe onderscheidt SelectiePunt zich met Werven en Selecteren?

Als u een vacature heeft in de facilitaire dienstverlening of logistieke sector, wilt u snel resultaat. Geen dure advertentiekosten, met de vraag of het resultaat oplevert. Liever ontmoet u binnen enkele dagen goed geselecteerde kandidaten die passen in het door u opgegeven profiel. Uw SelectiePunt Recruiter zoekt deze kandidaten graag voor u. Onze werkwijze is gericht op resultaat en gemak. U neemt de kandidaat zelf en rechtstreeks in dienst en betaalt aan ons éénmalig een vooraf vastgestelde vergoeding.

Wat zijn de voordelen voor u van Werven en Selecteren met SelectiePunt?

U hoeft zelf geen tijd en kosten te steken in het zoeken naar geschikte nieuwe collega’s. Dankzij ons vergaande specialisme in facilitaire dienstverlening en logistiek weten wij waar wij gericht voor u de beste en meest ervaren kandidaten kunnen vinden én aan u binden.

Vragen? Contact us!