Detacheren

Detacheren is een variant op de dienst “Uitzenden”. Ook dit is een vorm van flexwerk. Waar Uitzenden (zeker in de eerste fase) een volledig flexibel karakter kent en de werkperiode niet omlijnd is en daarmee dagelijks kan eindigen, passen ondernemers Detacheren vooral toe bij meer omlijnde projecten. Kortom, flexibiliteit met iets meer zekerheid, de ideale balans.

Hoe onderscheidt SelectiePunt zich met Detacheren?

SelectiePunt speelt daarbij graag een ondersteunende rol door snel goede en tijdelijke detacheringsmedewerkers te leveren. U hoeft zelf geen tijd en kosten te steken in het zoeken naar geschikte nieuwe collega’s. Dankzij ons vergaande specialisme in facilitaire dienstverlening en logistiek weten wij waar wij gericht voor u de beste en meest ervaren kandidaten kunnen vinden én aan u binden. U heeft wel een gezagsverhouding met uw gedetacheerde krachten, maar geen juridisch werkgeverschap. U betaalt aan ons een uurtarief per daadwerkelijk gewerkt uur op basis van het CAO uurloon. Verzuim vanwege ziekte of om wat voor reden dan ook, is inclusief.

Wat zijn de voordelen voor u van Detacheren met SelectiePunt?

Zowel uw organisatie als onze kandidaten voor detachering doorgronden wij tot in detail. Op basis van referentiechecks en door een grondige instructie voordat de werkzaamheden starten, zijn onze detacheringskrachten niet alleen gemotiveerd, maar vooral ook perfect voorbereid.

Vragen? Contact us!