Met Payrollen neemt SelectiePunt  het volledige werkgeverschap uit handen van een door u geworven medewerker in de facilitaire dienstverlening of logistieke sector. U kunt uw payrollmedewerkers flexibel inzetten en financiële risico’s rondom ziekte en verzuim uitsluiten.

Hoe onderscheidt SelectiePunt zich met Payrollen?

Veel andere payroll bedrijven nemen alleen het feitelijke juridische werkgeverschap over, met al veel voordelen voor de klant. Onze dienst gaat veel verder, vooral voor MKB bedrijven in de facilitaire dienstverlening en logistiek een groot voordeel. Immers, wij voeren alle bijkomende administratieve handelingen voor de klant uit, en ontzorgen deze volledig. Van contracten aanmaken tot en met uren invoeren. U betaalt aan ons een uurtarief per daadwerkelijk gewerkt uur op basis van het door u vastgestelde salaris.

Wat zijn de voordelen voor u voor Payrollen met SelectiePunt?

U kunt zich concentreren op úw vak en heeft geen zorgen meer over uw administratieve rompslomp. U bespaart op kosten voor een boekhouder, softwarepakket, administratiekantoor, verzuimverzekering, arbodienst en doorbetaling bij ziekte. U riskeert geen boetes meer. En u kunt besparen op de kosten voor uitzendkrachten. Kortom, bedrijven die gebruikmaken van payroll ervaren meer flexibiliteit en lopen minder financiële risico’s. Met ook nog eens de inzet van de beste vakkrachten uit de facilitaire dienstverlening en logistiek.

Vragen? Contact us!