Bemiddelen ZZP'ers

Nederland telt steeds meer ZZP’ers in de facilitaire dienstverlening en logistieke sector. Vaak vakmensen met veel ervaring. Doorgaans zoeken zij zelf hun opdrachten, maar het bemiddelen van ZZP’ers als externe kenniswerkers en/of specialisten groeit fors.

Hoe onderscheidt SelectiePunt zich met het bemiddelen van ZPP’ers?

De Wet DBA, die per 1 mei 2016 van kracht is, zorgt voor veel onzekerheid bij opdrachtgevers en ZZP’ers. Een juiste beoordeling van de arbeidsrelatie is cruciaal. De Wet DBA vraagt om een individuele beoordeling per combinatie ZZP’er – opdracht – opdrachtgever. Echter, generieke oplossingen en modelovereenkomsten zijn in de meeste gevallen niet passend. SelectiePunt levert met het opdrachtmakelaarsmodel maatwerk. Per combinatie van opdracht en met een dubbele beoordeling arbeidsrelatie via onze ZZP-check leveren wij een passende, individuele modelovereenkomst aan.

Wat zijn de voordelen voor u van het bemiddelen van ZPP’ers door SelectiePunt?

Het bemiddelen van ZZP’ers in de facilitaire dienstverlening en logistiek vereist veel kennis van hun specialismen en ervaring. SelectiePunt ként niet alleen de meest ervaren ZZP’ers in de facilitaire dienstverlening en logistieke sector, maar kan deze ook rechtstreeks aan u koppelen. Daarbij verzorgen wij voor u de totale financiële afwikkeling. Wij factureren de opdrachtgever en crediteren de ZZP’er. Om de ZZP’er volledig te ontzorgen, financieren wij zelfs de creditering op wekelijkse basis voor. Zo hoeft de ZZP’er zich niet druk te maken om zijn inkomsten en kan deze zich volledig op het werk bij ú focussen, in de facilitaire dienstverlening en logistiek.

Vragen? Contact us!