Wat kun je verwachten?

Zoek jij uitzendwerk? Dan duizelt het je op internet van de vacatures en recruiters. Uitzendbureaus genoeg! Je kunt eindeloos scrollen. Toch ben je kritisch. Want je weet wat je kunt. Je wilt geen nummer zijn. Dus zoek je naast veel, goed betaald en leuk werk ook support en waardering. Daarom gun jij jouw 100% werkinzet alleen aan een betrokken uitzendbureau en haar opdrachtgevers. SelectiePunt dus!

SelectiePunt maakt vijf keer het verschil

  1. Focus op Facilitair en Logistiek: SelectiePunt gelooft dat je als uitzendbureau niet overal de beste in kan zijn. Dus concentreren wij ons met veel succes op twee belangrijke sectoren: Facilitair en Logistiek. Bij facilitair zoeken wij eersteklas medewerkers voor schoonmaak- en cateringwerk bij topbedrijven in Nederland . Bij logistiek rijd je zelfstandig door Nederland om bestellingen persoonlijk bij blije klanten af te leveren.

  2. Onze specialisaties houden jou het hele jaar aan het werk! onze specialisaties zijn in jouw voordeel. Want door onze uitstekende connecties in de Facilitaire dienstverlening en Logistiek hebben wij een groot aanbod aan werk. Wij bieden diverse parttime- en fulltime baanmogelijkheden door heel Nederland.

  3. Ben je liever op zoek naar een vaste baan? veel van onze uitzendkrachten vinden via onze flexbanen een vaste baan; soms door zelf door te solliciteren, soms aansluitend bij één van onze opdrachtgevers. Niet alleen wij, maar namelijk ook onze opdrachtgevers leren jouw kwaliteiten snel kennen!

  4. Ook belangrijk: waardering en begeleiding: naast uitdagend werk en een goed loon zoek jij ook waardering en begeleiding. En dat is waar SelectiePunt precies het verschil maakt. We kennen je echt, luisteren naar je en zijn er ook voor je als het eens tegenzit.

  5. Je blijft ook belangrijk als je even niet werkt… okay, jij kiest bewust voor flexwerk, maar ook in de periode dat je even niet werkt zijn we er voor je. Daarmee maken we het verschil in de branche. We zoeken regelmatig contact, kijken permanent voor je uit naar flexwerk en houden je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Het opbouwen van die relatie betekent voor jou dat je niet steeds met andere uitzendbureaus in zee hoeft te gaan. Dit geeft jou rust en overzicht.

Op zoek naar werk in jouw regio? Benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Bekijk hier nu onze vacatures.