Disclaimer

Disclaimer SelectiePunt

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op onze website: www.selectiepunt.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je in te stemmen met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Disclaimer SelectiePunt; wij leggen je het graag uit.

Wat houdt de disclaimer SelectiePunt in? Hieronder meer uitleg.

Gebruik van de SelectiePunt website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Je kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze website. Hoewel SelectiePunt zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website kan SelectiePunt niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Verder garandeert SelectiePunt evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Informatie van derden, vacatures en diensten

Wanneer SelectiePunt links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet vacatures ook via deze websites worden aangeboden. SelectiePunt aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Zo is het gebruik van dergelijke links  voor eigen risico. Verzoeken tot plaatsing van links naar websites van derden op www.selectiepunt.nl  worden vervolgens per situatie bekeken. Indien je een link wilt plaatsen op de website dan kun je een  verzoek indienen via leorijk@selectiepunt.nl.

Informatie gebruiken

SelectiePunt claimt alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor alle via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website  te kopiëren of te downloaden. Of op enige wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van  SelectiePunt.

Wijzigingen

SelectiePunt behoudt zich het recht de op deze website aangeboden informatie te wijzigen. Wij raden je aan om de website en disclaimer regelmatig te checken.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Daarom worden eventuele geschillen betreft deze disclaimer
voorgelegd bij een bevoegde Nederlandse rechter.

Fouten op onze website

Het kan voorkomen dat er een toch dingen fout gaan op onze website. Gaat er iets fout op onze website meld ons dit. Wij zullen dan de benodigde maatregelen treffen.

Wij vragen je daarom om:

  • Indien mogelijk na ontdekking van de kwetsbaarheid deze aan ons door te geven.
  • Bevindingen te e-mailen naar info@selectiepunt.nl.
  • Contactgegevens achter te laten zodat wij met je in contact kunnen komen.

Algemene voorwaarden

Meer weten over de algemene voorwaarden? Bekijk deze hier.