Onze werkwijze

We leggen je graag uit hoe wij voor jou werken. Als sollicitant/kandidaat weet je zo precies waar je aan toe bent, van sollicitatie tot aan het werk gaan.

In onderstaande stappen leggen wij onze werkwijze uit.

  1. Solliciteren: op het moment dat jij op zoek bent naar een baan in Facilitair of Logistiek ga je naar onze vacaturepagina.
    Geef aan in welke branche je een baan zoekt, alle open vacatures worden nu weergeven. Bekijk nu de vacatures en solliciteer direct of stuur een vraag via whatsapp aan een recruiter. Je ontvangt direct een bevestiging van jouw sollicitatie.

  2. Sollicitatie ontvangen: nadat wij jouw sollicitatie of vraag hebben ontvangen nemen wij binnen no-time contact met je op. Wij bespreken met jou de vacature of beantwoorden jouw vraag.

  3. Inschrijving en contract regelen: nadat je de vacature heb besproken bepaal je samen met de recruiter of je het werk aanvaardt en moet je je vervolgens inschrijven. Samen met de recruiter neem je daarna de gegevens door die in jouw contract komen te staan.

  4. Bevestiging van afspraken: nadat je inschrijving rond is, ontvang je een e-mail van de recruiter met alle informatie. Binnen een kwartiertje na solliciteren heb je een baan, weet je precies waar je aan toe bent en is alles geregeld voor de salaris betaling.

  5. Je gaat starten: je hebt alle informatie ontvangen per e-mail van de recruiter. Mocht je toch vragen hebben voordat je gaat starten, bel dan tijdens kantooruren 085-2020195 of stuur een whatsapp naar 06-21503213.

Heb jij vragen over onze werkwijze? Neem dan even contact met ons op.