Wie wij zijn

SelectiePunt is sinds 2008 actief als landelijk werkend uitzendbureau en toonaangevend specialist in de branches facilitair en logistiek. Dagelijks zetten de collega's van SelectiePunt zich in om jou aan een nieuwe baan te helpen en helpen zij bedrijven om nieuwe collega's te vinden.

Ons verhaal

De economie groeit in het post-corona tijdperk weer in een ongekend tempo. Hét moment voor expansie voor bedrijven! De orders stromen binnen. Maar de medewerkers om al uw werk uit te voeren zijn lastig te vinden. Vooral in mens-intensieve sectoren als de facilitaire dienstverlening en logistiek remt deze krappe arbeidsmarkt uw groei.

Dé cruciale uitdaging voor ondernemers in de facilitaire dienstverlening en logistiek? Met een groeiende orderportefeuille in een krimpende arbeidsmarkt continuïteit in hun bezetting te krijgen én te houden. SelectiePunt is hierin uw ervaren partner op basis van gespecialiseerde recruitment, speciaal voor facilitaire dienstverlening en logistiek. Van plan tot praktijk. Van eerste aanzet tot actie!

Focus op facilitaire dienstverlening en logistiek

SelectiePunt gelooft dat je als uitzendbureau niet overal de beste in kan zijn. Dus concentreren wij ons met veel succes op twee belangrijke sectoren: facilitaire dienstverlening en logistiek. Bij facilitair zoeken én vinden wij eersteklas medewerkers voor schoonmaakwerk bij de mooiste en grootste bedrijven in Nederland. Evenals ervaren en gemotiveerde krachten voor Catering en ondersteunende functies.
Bij logistiek rijden onze chauffeurs zelfstandig door Nederland om bestellingen persoonlijk bij uw blije klanten af te leveren en staan onze logistieke krachten borg voor een optimaal logistiek proces