U bent actief in de facilitaire dienstverlening of logistieke sector en zoekt nieuwe medewerkers. Voor een vast dienstverband, of tijdelijk vanwege extra drukte, vakantie of ziekte. Dan heeft u een aantal mogelijkheden. Uiteraard kunt u zelf op zoek gaan naar de ideale kandidaat, maar dat is niet altijd even makkelijk en vraagt veel tijd en energie van u. Een tweede optie is om Uitzenden met SelectiePunt in te schakelen. Als gespecialiseerd uitzendbureau voor uw sector zorgen wij ervoor dat u geen kostbare tijd verliest met het vinden van nieuwe medewerkers.
SelectiePunt is met Uitzenden niet voor niets toonaangevend landelijk uitzendspecialist in facilitair en logistiek.

Hoe onderscheidt SelectiePunt zich met Uitzenden?

Door onze jarenlange ervaring in uw branche beschikken we over een groot bestand aan kandidaten die bewust op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in facilitair of logistiek. Uw vacatures worden met Uitzenden van SelectiePunt snel ingevuld en als werkgever kunt u putten uit een flexibel personeelsbestand van ervaren uitzendkrachten die wij al voor u hebben geselecteerd. Daardoor kunt u gemakkelijk inspelen op veranderingen in uw markt, extra drukte, vakantie of ziekte en uw aandacht houden op uw kern activiteiten.

Hét uitzendbureau voor de schoonmaak branche, facilitair dienstverleners en de logistieke sector

SelectiePunt is hét uitzendbureau voor de schoonmaak branche, facilitair dienstverleners en de logistieke sector. Bent u op zoek naar een schoonmaak- of facilitair medewerker? Heeft u direct behoefte aan extra bezorg capaciteit? SelectiePunt Uitzenden beschikt over een groot bestand aan schoonmaak medewerkers en overige facilitaire krachten door heel Nederland waar u uw voordeel mee kunt doen. Dagelijks zijn onze bezorgers op pad voor onze klanten, velen dankzij ons uitgekiende planningssysteem bij meerdere opdrachtgevers tegelijkertijd. Wij hebben het hele sollicitatie traject al met ze doorlopen en vaak hebben ze al jaren ervaring in de schoonmaak, overige facilitaire functies of bezorging. Doordat wij onze kandidaten al langere periode kennen weten we wat hun sterke en zwakke punten zijn en kunnen we de perfecte match binnen no-time maken. We weten waar u naar op zoek bent en weten wie voor u de meest geschikte kandidaat is. U betaalt aan ons een uurtarief per daadwerkelijk gewerkt uur op basis van het CAO uurloon. Verzuim vanwege ziekte of om wat voor reden dan ook, is inclusief.

Bent u op zoek naar een schoonmaak medewerker, een andere facilitaire kracht of een bezorger? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaat!

Neem contact op

Wat zijn de voordelen voor u van Uitzenden met SelectiePunt?

Vanuit een maximale betrokkenheid bij uw organisatie en onze uitzendkrachten, door referentiechecks en door een grondige instructie voordat de werkzaamheden starten, zijn onze uitzendkrachten gemotiveerd en weten ze precies wat u van hen verwacht.

Uitzenden met SelectiePunt is inzetbaar voor korte opdrachten, opvang van piek en ziek momenten, maar ook als opstap naar een vast dienstverband.

Vragen? Contact us!