Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
Voor ambitieuze werkgevers realiseren wij exact de juiste talenten op elke werkplek die u maar heeft.

Werkgevers

De grens tussen vast en flex vervaagt. Organisatiestructuren worden daarmee steeds losser. Het besef dat de inhoud van functies, werkvorm en de behoefte aan expertise zeer snel kunnen veranderen, stimuleert de behoefte aan flex oplossingen. Hier spelen wij voor u succesvol op in met Strategische PersoneelsPlanning.

SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen vast en flex. Het integrale dienstenpakket bestaat uit werven, selecteren, ZZP bemiddelen, uitzenden, detacheren en payrollen. Strategische PersoneelsPlanning van SelectiePunt laat zich prima samenvatten in een voor werknemers, werkgevers of zzp'er aantrekkelijke definitie: De juiste mens op de juiste plaats in iedere werkvorm. Hoe wij dit doen? Servicegericht en gedreven, open en betrokken en ook: resultaatgericht.

Onderscheidende backoffice
Niet alleen uw SelectiePunt Adviseurs zijn van onderscheidende kwaliteit. De backoffice voor flex, inclusief juridisch werkgeverschap van de flexkrachten, wordt verzorgd door de specialisten van de backoffice van SelectiePunt.

Volledig gecertificeerd
Onze backoffice is lid van de brancheverenigingen  ABU en NBBU en gecertificeerd volgens NEN 4400-1 van de Stichting Normering Arbeid. Hiervoor vindt een periodieke screening plaats, een waarborg voor de juiste afdrachten, sociale lasten, loonbelasting, liquiditeit en solvabiliteit.

 

Bart Troost (Bloomon)

Bloemen staan voor geluk en vrolijkheid en de oprichters van Bloomon zagen een hele generatie die deze pluspunten aan zich voorbij liet gaat. Vooral omdat het boekettenaanbod niet aansluit op hun wensen. Bloomon’s core business is het om die generatie weer te laten genieten van bloemen door vooral hele mooie, moderne en dus onderscheidende boeketten te maken en deze op abonnementsbasis bij de consument wekelijks thuis te bezorgen. Bart Troost: “Bloomon bezorgt je een ultiem thuisgevoel met een flexibel online abonnement op verse bloemen.” Het unieke concept Bloomon is nu een jaar actief en recent staken investeerders 3,5 miljoen in deze Nederlandse startup. SelectiePunt hielp met de selectie van chauffeurs en een stuk logistieke organisatie.

Bart Troost (Bloomon)
Frank Knop - Cycloon Post & Fietskoeriers

Cycloon Post & Fietskoeriers verzorgt zakelijke post en neemt logistieke zorgen van bedrijven uit handen. De fietskoerier is een hoogwaardige en duurzame oplossing. Bij hoge drukte maakt Cycloon gebruik van de dienstverlening van SelectiePunt. Frank Knop, bedrijfsleider Cycloon Fietskoeriers Arnhem: “SelectiePunt voelt precies aan wat wij willen.

Frank Knop - Cycloon Post & Fietskoeriers

Reviews werkgevers

SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen vast en flex. Het integrale dienstenpakket bestaat uit Bemiddelen ZZP´ers, Werven en Selecteren, Detacheren, Payrollen,Uitzenden en Werven en Selecteren.

Bekijk meer reviews

Onze werkgevers

© Copyright 2016 - SelectiePunt B.V.
Inktvis Media | Pixel Creation