Waarom Selectiepunt

De juiste flexkrachten
De cruciale uitdaging voor ondernemers in de facilitaire dienstverlening en (food)bezorging? Met een groeiende orderportefeuille in een krimpende arbeidsmarkt continuïteit in hun bezetting te krijgen en te houden. SelectiePunt is hierin uw ervaren partner op basis van gespecialiseerde recruitment, speciaal voor de facilitaire dienstverlening en (food)bezorging. Van plan tot praktijk.

Focus op facilitaire dienstverlening en (food)bezorging
SelectiePunt gelooft dat je als uitzendbureau niet overal de beste in kan zijn. Dus concentreren wij ons met veel succes op twee sectoren: facilitaire dienstverlening en (food)bezorging. Voor de facilitaire dienstverlening zoeken en vinden wij dagelijks naar ervaren en schoonmaakmedewerkers voor gerenommeerde bedrijven in Nederland. Daarnaast bieden wij ervaren en gemotiveerde krachten aan voor catering en facilitaire ondersteuning. Voor de (food)bezorging maken wij gebruik van onze ervaren en gemotiveerde chauffeurs die dagelijks door Nederland rijden om uw pakketten te bezorgen bij uw klanten.

Een goede balans tussen vast en flex
Door onze unieke manier van werken, vinden en binden wij de juiste hoeveelheid medewerkers voor u in een krappe arbeidsmarkt.

Zoekt u:

  • Parttimers
  • Fulltimers
  • Specialisten

Wij vinden wat u zoekt en bereiken met u de ideale balans tussen vast en flex.


Goed voorbereide medewerkers versterken uw organisatie
Een goede medewerker is het halve werk. Door onze uitgebreide selectie en persoonlijke begeleiding vinden wij voor u gemotiveerde en ervaren medewerkers die zich met hart en ziel inzetten om uw organisatie te versterken.

Het verschil bij SelectiePunt: waardering en begeleiding
Naast uitdagend werk en een goed loon zoeken de flex medewerkers die bij u aan de slag gaan ook waardering en begeleiding. En dat is waar SelectiePunt precies het verschil maakt:

  • We kennen onze medewerkers echt.
  • Luisteren naar onze medewerkers en zijn er ook in moeilijke tijden voor ze.
  • We begeleiden onze medewerkers, voor een goede start.

Dit verhoogt de betrokkenheid en inzet van de medewerkers en draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijf.

Onze opleidingen maken u en uw klanten tevreden 
Wij geloven in onze medewerkers en investeren graag in hun opleiding. Een goed voorbereide en opgeleide medewerker doet zijn werk naar behoren. Voor dat een facilitair medewerker bij u aan de slag gaat, volgt deze gratis de SelectiePunt Cleaning Academy. Ons eigen professionele trainingsbureau leidt uw toekomstige medewerkers op en leert hen de fijne kneepjes van het vak. Gaat één van onze chauffeurs bij u aan de slag? Dan volgt hij eerst de SelectiePunt Drivers Academy. Hier leren zij veilig een bestelbus te besturen en te parkeren.

Van flex naar vast? U bepaalt zelf wat bij u past
Flex werken is eveneens een ideale "Temp to Perm" oplossing. Veel van onze uitzendkrachten komen uiteindelijk graag in aanmerking voor een vast dienstverband. Via onze uitzendformule kunt u hen eerst leren kennen. Op die manier kunt u na een vastgestelde periode, de bij u uitblinkende krachten eenvoudig overhevelen van uw flexibele schil naar uw vaste kern.


Wilt u meer weten?
Neem contact op met één van de collega's van SelectiePunt via ons landelijk nummer 085-2020199.

Naar onze diensten.

 

Ontdek wat SelectiePunt u kan bieden!

Maak een vrijblijvende afspraak met één van de collega’s van SelectiePunt. Vraag naar Corry van de Craats, Veronique Kroese of Leo Rijk.

Contact opnemen

Strategische Personeelsplanning van SelectiePunt = de juiste mensen op de juiste plaats in iedere werkvorm die u maar wenst.

Vacatures
Sales en Management
Facilitair
65 plus
Techniek en Industrie
Hospitality
Zorg
© Copyright 2019 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation