VUC en SelectiePunt slaan handen ineen

15-06-2016

VUC en SelectiePunt slaan de handen ineen en gaan samenwerken. Beiden zien grote mogelijkheden om SelectiePunt aan tafel te helpen bij bedrijven rondom het bedrijvenlandschap van VUC. De bedoeling is dat SelectiePunt deze bedrijven aan uitzendkrachten helpt. VUC profiteert hier dan flink aan mee. VUC voorzitter a.i. Maarten van Heck en Levi Pentury directeur SelectiePunt Den Haag ondertekenden begin juni het contract. 

“Dat dit bij een paar uitzendkrachten al kan oplopen tot duizenden euro’s voor de club is natuurlijk iets geweldigs en gezien het bedrijvenlandschap rondom VUC zou dit wel eens meer kunnen worden dan een paar uitzendkrachten. Dat zou echt een forse bijdrage voor VUC kunnen betekenen. In deze tijden waarin allerlei sponsoring terugloopt en je als club het steeds moeilijker krijgt zijn dit soort initiatieven echt iets geweldigs. Vandaar dat wij trots en blij zijn dat wij als tweede club zijn aangesloten bij het sponsorplan van SelectiePunt”, aldus Maarten van Heck.

SelectiePunt trots op samenwerking met VUC
“Dat een echte Haagse en traditionele club als VUC zich bij ons aansluit is natuurlijk geweldig. We zijn erg blij dat we VUC ook tot onze samenwerkingspartners mogen rekenen en kijken met vertrouwen uit naar de samenwerking. Een eerste verkenning levert zoveel mogelijkheden op dat wij denken dat deze samenwerking wel eens een heel vruchtbare zou kunnen worden. Dat is niet alleen geweldig voor VUC en voor SelectiePunt maar dat is ook goed voor het Haagse voetbal waarin deze samenwerkingsverband VUC net dat kleine extra zetje in de rug kan geven. Wij zijn er trots op dat ook VUC onze partner is” aldus een zeer blije Levi Pentury, directeur van SelectiePunt Den Haag.

SelectiePunt ; de juiste mens op de juiste plaats
SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning en helpt organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen vast en flex. Het integrale dienstenpakket bestaat uit werven, selecteren, ZZP bemiddelen, uitzenden, detacheren en payrollen. Strategische PersoneelsPlanning van SelectiePunt is voor werknemers, werkgevers of zzp’er, goed te definiëren als: de juiste mens op de juiste plaats in iedere werkvorm.

Het sponsorplan: veel bedrijven in de onmiddellijke omgeving van clubs maken in toenemende mate gebruik van flexkrachten, zoals uitzendkrachten en zzp’ers. SelectiePunt levert, over het algemeen tegen lagere kosten, dezelfde kwaliteit als reguliere uitzendbureaus. Waarin SelectiePunt zich echter met de specialisatie Sponsorplannen onderscheidt is dat de werving van bedrijven volledig via sportverenigingen loopt. Ook de traditionele margeverdeling is daardoor anders waarbij een deel van de gemaakte marge ten goede komt van VUC.

© Copyright 2019 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation