Uitzenden

Uitzenden in de (food)bezorging met SelectiePunt: snel inspelen op uw flexibele schil
SelectiePunt heeft voor werkgevers een uitgebreid aanbod aan personeelsdiensten in de facilitaire dienstverlening of (food)bezorging. Separaat inzetbaar of in onderlinge samenhang. Eén van onze SelectiePunt adviseurs helpt u bij het kiezen van het juiste dienstenpakket.

Wat is uitzenden?
Om goed in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen in uw markt, is het van belang om te kunnen putten uit een flexibel personeelsbestand. Met ervaren uitzendkrachten bereikt u die ideale situatie in no-time. Uitzenden is het werven, selecteren en plaatsen van tijdelijke werknemers.

Hoe onderscheidt SelectiePunt zich met uitzenden in de (food)bezorging?
SelectiePunt speelt daarbij een onderscheidende rol door snel en goed tijdelijk personeel te leveren voor de (food)bezorging. U hoeft zelf geen tijd en kosten te steken in het zoeken naar geschikte nieuwe collega’s. Dankzij ons vergaande specialisme in (food)bezorging weten wij waar wij gericht voor u de beste en meest ervaren kandidaten kunnen vinden en aan u binden.

  • U heeft wel een gezagsverhouding met uw uitzendkrachten, maar geen juridisch werkgeverschap.
  • U betaalt aan ons een uurtarief per daadwerkelijk gewerkt uur op basis van het CAO uurloon. Verzuim vanwege ziekte of om wat voor reden dan ook, is inclusief.
     

Wat zijn de voordelen voor u van uitzenden in (food)bezorging met SelectiePunt?

  • Wij hebben een maximale betrokkenheid bij uw organisatie en onze uitzendkrachten.
  • Grondige selectie en referentiechecks van u toekomstige medewerkers. Wij selecteren medewerkers met brede kennis en ervaring in de (food)bezorging.
  • Eén all-in tarief zonder verborgen kosten.

Wilt u meer weten? Download hier onze whitepaper uitzenden.

Terug naar onze diensten.

Geïnteresseerd in uitzenden?

Maak nu vrijblijvend een afspraak met één van de collega’s van SelectiePunt om de mogelijkheden van uitzenden in (food) bezorging te bespreken.

Contact opnemen

Strategische Personeelsplanning van SelectiePunt = de juiste mensen op de juiste plaats in iedere werkvorm die u maar wenst.

Vacatures
Techniek en Industrie
Intercultureel
Hospitality
Office Support en Finance
Facilitair
Sales en Management
© Copyright 2019 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation