Team van SelectiePunt

Bij SelectiePunt vinden we het belangrijk dat onze klanten en medewerkers altijd tevreden zijn. Dagelijks zetten wij ons met hart en ziel in om ervoor te zorgen dat wij een persoonlijke klantervaring bieden.

Ons motto: de juiste persoon op de juiste plaats.

Wie zijn wij?

Het Team Recruitment bestaat uit gepassioneerde collega's die ervaring en kennis hebben in facilitaire dienstverlening en foodbezorging . Dagelijks spreken zij mensen door heel Nederland, door goed te luisteren weten zij wat onze kandidaten en medewerkers belangrijk vinden. Zij werven & selecteren gemotiveerde medewerkers die uw organisatie versterken.

Zoekt u een kandidaat in foodbezorging? Dan is Emilio uw eerste aanspreekpunt bij SelectiePunt voor al uw vragen.

Zoekt u een kandidaat binnen de facilitaire dienstverlening? Dan is Sharon uw eerste aanspreekpunt bij SelectiePunt voor al uw vragen.


 

Het Team Accountmanagement bestaat uit gepassioneerd collega's die verantwoordelijk zijn voor onze klanten. Zij kennen de klanten en weten precies wat zij nodig hebben. 

  
 

Bent u opdrachtgever binnen foodbezorging? Dan is Veronique uw eerste aanspreekpunt bij SelectiePunt voor al uw vragen.

Bent u opdrachtgever binnen de facilitaire branche? Dan is Corry uw eerste aanspreekpunt bij SelectiePunt voor al uw vragen.
 

Het Team Backoffice bestaat uit gepassioneerde collega's die ervaring en kennis hebben van personeelsadminsitratie. Dagelijks verzorgen zij de administratie voor u als opdrachtgever en zijn daarnaast verantwoordelijk voor de salarisbetalingen aan uw medewerkers. Onze Office Manager Aniek is verantwoordelijk voor de dagelijkse zaken bij SelectiePunt.

    

Marketing bestaat uit gepassioneerde collega's die verantwoordelijk zijn voor het (online) marketing - en communicatie bij SelectiePunt. Dagelijks houden zij zich bezig met de website, social media en de communicatie naar opdrachtgevers, kandidaten en werknemers. Gian is uw aanspreekpunt m.b.t. het marketing - en communicatiebeleid van SelectiePunt.

 

Vragen?

Benieuwd wat één van de collega's van SelectiePunt voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact opnemen

Strategische Personeelsplanning van SelectiePunt = de juiste mensen op de juiste plaats in iedere werkvorm die u maar wenst.

Vacatures
Infra en Telecom
Facilitair
65 plus
Office Support en Finance
Franchise
Sales en Management
© Copyright 2018 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation