Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning.

Reviews werkgevers

SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen vast en flex. Het integrale dienstenpakket bestaat uit Bemiddelen ZZP´ers, Werven en Selecteren, Detacheren, Payrollen,Uitzenden en Werven en Selecteren.Bart Troost (Bloomon)

Bloemen staan voor geluk en vrolijkheid en de oprichters van Bloomon zagen een hele generatie die deze pluspunten aan zich voorbij liet gaat. Vooral omdat het boekettenaanbod niet aansluit op hun wensen. Bloomon’s core business is het om die generatie weer te laten genieten van bloemen door vooral hele mooie, moderne en dus onderscheidende boeketten te maken en deze op abonnementsbasis bij de consument wekelijks thuis te bezorgen. Bart Troost: “Bloomon bezorgt je een ultiem thuisgevoel met een flexibel online abonnement op verse bloemen.” Het unieke concept Bloomon is nu een jaar actief en recent staken investeerders 3,5 miljoen in deze Nederlandse startup. SelectiePunt hielp met de selectie van chauffeurs en een stuk logistieke organisatie.

Lees verder

Bart Troost (Bloomon)
Frank Knop - Cycloon Post & Fietskoeriers

Cycloon Post & Fietskoeriers verzorgt zakelijke post en neemt logistieke zorgen van bedrijven uit handen. De fietskoerier is een hoogwaardige en duurzame oplossing. Bij hoge drukte maakt Cycloon gebruik van de dienstverlening van SelectiePunt. Frank Knop, bedrijfsleider Cycloon Fietskoeriers Arnhem: “SelectiePunt voelt precies aan wat wij willen.

Lees verder

Frank Knop - Cycloon Post & Fietskoeriers
Marc Speets - Jun Sen Speets BV

Marc Speets van Jun Sen Speets BV, gevestigd in Amsterdam: “Mijn core business is het met eigen koelwagens vervoeren van etenswaren in opdracht van derden.” Marc Speets is als directeur-eigenaar de enige werknemer en betrekt de chauffeurs voor zijn koelwagens exclusief via SelectiePunt: “Ik ben heel blij met SelectiePunt omdat ze mij heel veel werk uit handen nemen. Van HR tot en met wet- en regelgeving en administratie. Dat hele pakket hebben ze naar tevredenheid van mij overgenomen. Ik zou niet zonder hen kunnen.”

Lees verder

Marc Speets - Jun Sen Speets BV

© Copyright 2018 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation