Helpt u mee mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven?

08-06-2016

SelectiePunt Building Better People is een sociaal maatschappelijk uitzendbureau dat bemiddelt tussen bedrijf en werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt. Begin 2016 is er een samenwerking tot stand gekomen tussen SelectiePunt Uitzendbureau en Stichting Building Better People. Van hieruit is er een sociaal maatschappelijk uitzendbureau gestart om jongeren terug te brengen naar de arbeidsmarkt: SELECTIEPUNT BUILDING BETTER PEOPLE.

SBBP bemiddelt zonder winstoogmerk
SBBP werkt samen met diverse instanties in Den Haag waaronder WerkgeverServicePunt. Met WSP zijn er diverse werkgelegenheidsprojecten ontstaan. Dankzij deze samenwerking is er een goed beeld van werkzoekenden en kunnen er gerichte opleidingen en persoonlijke begeleiding worden gecombineerd. De rol van SBBP houdt niet op bij de plaatsing van de werkzoekende, maar SBBP zorgt ook voor werkplek begeleiding en controleert of de afspraken tussen de werkgever en de werknemer worden nagekomen.

SBBP gaat het verkeer regelen!
SBBP is een samenwerking gestart met Diftar Group (gevestigd in Almere).

Diftar biedt totaaloplossingen voor veiligheid op de weg, op en rondom de bouwplaats of bij het begeleiden van verkeersdeelnemers op weg naar een evenement. Kandidaten met een bijstandsuitkering kunnen zich aanmelden. Zij krijgen een interne opleiding verkeersregelaar.

Interesse? Meld je aan via: henk.jekel@building-better-people.nl 06-38279958.

Selectiepunt Building Better People (SBBP) i.s.m. gemeente Den Haag/WerkgeversServicePunt (WSP) en MKB Den Haag een project is gestart om gemotiveerde jongeren in de leeftijd van 17 tot en met 27 jaar een opleiding te geven voor het behalen van het CE-rijbewijs. Speciaal voor de sector Transport & Logistiek is er een samenwerkingsverband ontstaan tussen WerkgeversServicepunt Den Haag (WSP), NIV en Verkeersschool Van Buuren.

Interessant nieuwtje!
In mei zijn er contacten gelegd met de Amsterdamse en Rotterdamse haven waarbij SBBP kandidaten mag leveren voor het laden en lossen van schepen.

Verdere informatie en details over deze contacten volgen nog.

© Copyright 2019 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation