Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Diensten

SelectiePunt biedt werkgevers deze diensten. Separaat inzetbaar of in onderlinge samenhang. Laat u gerust adviseren.

Werven en Selecteren
Als u een vacature heeft, wilt u snel resultaat. Geen dure advertentiekosten, met de vraag of het resultaat oplevert. Maar het liefst binnen enkele dagen een aantal kandidaten die passen in het door u opgegeven profiel. Uw SelectiePunt Adviseur zoekt deze kandidaten graag voor u. Onze werkwijze is gericht op resultaat en gemak.

Uitzenden
Om goed in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen in uw markt, is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. SelectiePunt speelt daarbij graag een rol door snel en goed tijdelijk personeel te leveren. Vanuit een maximale betrokkenheid bij uw organisatie en onze uitzendkrachten, door referentiechecks en door een grondige instructie voordat de werkzaamheden starten, zijn onze uitzendkrachten gemotiveerd en weten ze precies wat er van hen verwacht wordt. 

Detacheren
Detacheren is een variant op de dienst “Uitzenden”. Ook dit is een “flex-vorm”. Waar Uitzenden (zeker in de eerste fase) een volledig flexibel karakter heeft en de tewerkstellingsperiode niet omlijnd is en daarmee dagelijks kan eindigen, wordt detacheren vooral toegepast bij meer omlijnde projecten. Flexibiliteit met iets meer zekerheid derhalve. SelectiePunt speelt daarbij graag een rol door snel, goed tijdelijk personeel te leveren.

Bemiddelen ZZP'ers                                                                                                                  Het inhuren van ZZP’ers als externe kenniswerkers en/of specialisten blijft alsmaar toenemen. Doelgroepgerichte arbeidsmarktcommunicatie in combinatie met een vlekkeloze administratieve (contract) ondersteuning vormt een absolute must dit in goede banen te leiden. De Wet DBA, die per 1 mei 2016 van kracht is, zorgt voor veel onzekerheid bij opdrachtgevers en ZZP’ers. Een juiste beoordeling van de arbeidsrelatie is cruciaal. De Wet DBA vraagt om een individuele beoordeling per combinatie ZZP’er – opdracht – opdrachtgever. Echter, generieke oplossingen en modelovereenkomsten zijn in de meeste gevallen niet passend. SelectiePunt levert met het opdrachtmakelaarsmodel maatwerk. Per combinatie van opdracht en met een dubbele beoordeling arbeidsrelatie via onze ZZP-check leveren wij een passende, individuele modelovereenkomst aan. SelectiePunt verzorgt voor u de totale financiële afwikkeling: factureert de opdrachtgever en crediteert de ZZP’er. Om de ZZP’er volledig te ontzorgen financieren wij zelfs de creditering op wekelijkse basis voor. Zo hoeft de ZZP’er zich niet druk te maken om zijn inkomsten en kan deze zich volledig op het werk focussen.

Payrollen
SelectiePunt neemt het werkgeverschap van u over, met als winst dat u zich kunt concentreren op úw vak en geen zorgen meer heeft over uw administratieve rompslomp. U bespaart op kosten voor een boekhouder, softwarepakket, administratiekantoor, verzuimverzekering, arbodienst en doorbetaling bij ziekte. U riskeert geen boetes meer. En u kunt besparen op de kosten voor uitzendkrachten. Veel andere payroll bedrijven nemen alleen het feitelijke juridisch werkgeverschap over, met al veel voordelen voor de klant. Onze dienst gaat echter verder, vooral voor MKB bedrijven een plus. Immers, wij voeren alle bijkomende administratieve handelingen voor de klant uit, en ontzorgen deze volledig. Van contracten aanmaken tot en met uren invoeren.

Download hier de whitepaper Diensten.

Contact opnemen?

Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Strategische Personeelsplanning van SelectiePunt = de juiste mensen op de juiste plaats in iedere werkvorm die u maar wenst.

Vacatures
Facilitair
ICT
Franchise
Office Support en Finance
Bouw
Intercultureel
© Copyright 2018 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation