Bemiddelen ZZP’ers

Bemiddelen ZZP'ers door SelectiePunt: de beste vakmensen, conform alle wettelijke eisen
SelectiePunt heeft voor werkgevers een uitgebreid aanbod aan personeelsdiensten voor facilitaire dienstverlening en (food)bezorging. Separaat inzetbaar of in onderlinge samenhang. Eén van onze SelectiePunt adviseurs helpt u bij het kiezen van het juiste dienstenpakket.

Wat is bemiddelen van ZPP’ers?
Nederland telt steeds meer ZZP’ers in de facilitaire dienstverlening en (food)bezorging. Vaak vakmensen met veel ervaring. Doorgaans zoeken zij zelf hun opdrachten, maar het bemiddelen van ZZP’ers als externe kenniswerkers en/of specialisten groeit fors.

Hoe onderscheidt SelectiePunt zich met het bemiddelen van ZPP’ers?
De Wet DBA, die per 1 mei 2016 van kracht is, zorgt voor veel onzekerheid bij opdrachtgevers en ZZP’ers. Een juiste beoordeling van de arbeidsrelatie is cruciaal. De Wet DBA vraagt om een individuele beoordeling per combinatie ZZP’er – opdracht – opdrachtgever. Echter, generieke oplossingen en modelovereenkomsten zijn in de meeste gevallen niet passend. SelectiePunt levert met het opdrachtmakelaarsmodel maatwerk. Per combinatie van opdracht en met een dubbele beoordeling arbeidsrelatie via onze ZZP-check leveren wij een passende, individuele modelovereenkomst aan.

Wat zijn de voordelen voor u van het bemiddelen van ZPP’ers door SelectiePunt?

  • Het bemiddelen van ZZP’ers in de facilitaire dienstverlening en (food)bezorging vereist veel kennis op het gebied van wet - en regelgeving. Wij zijn als intermediair volledig op de hoogte van wet - en regelgeving rondom ZZP’’ers.
  • SelectiePunt kent niet alleen de meest ervaren ZZP’ers in de facilitaire dienstverlening en (food)bezorging, maar kan deze ook rechtstreeks aan u koppelen.
  • Daarbij verzorgen wij voor u de totale financiële afwikkeling. Wij factureren de opdrachtgever en crediteren de ZZP’er.
  • Om de ZZP’er volledig te ontzorgen, financieren wij zelfs de creditering op wekelijkse basis.
  • De ZZP’er wordt volledig ontzorgd en kan zich volledig richten op het werk.

Wilt u meer weten? Download hier onze whitepaper bemiddeling zzp.

Terug naar onze diensten.

Geïnteresseerd in ZZP-bemiddeling

Maak nu vrijblijvend een afspraak met één van de collega’s van SelectiePunt om de mogelijkheden van ZZP-bemiddeling in facilitaire dienstverlening of (food) bezorging te bespreken.

Contact opnemen

Strategische Personeelsplanning van SelectiePunt = de juiste mensen op de juiste plaats in iedere werkvorm die u maar wenst.

Vacatures
Sales en Management
Hospitality
Facilitair
Studenten
Transport en Logistiek
Infra en Telecom
© Copyright 2019 - SelectiePunt B.V.
Webdesign realisatie: Pixel Creation